Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

👥 29 березня відбулася робоча зустріч з ГО «Чистий Аркуш»

Дата: 29.03.2024 23:10
Кількість переглядів: 37

 Фото без описуФото без опису

   Пізнавальним і корисним для учасників заходу став тренінг координатора проєктів ГО «Чистий Аркуш» Наталії Сухорукової на тему «Насильство під час війни - нові виклики, нові рішення».
  Захід відбувся у межах проєкту «Вистоїмо разом. Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства пов’язаного з конфліктом/СНПК», що реалізується на теренах Харківщини в партнерстві з Українським Жіночим Фондом, ГО «Ла Страда – Україна», Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Європейського Союзу.
  Участь у робочій зустрічі прийняли заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів - Рогатньова Світлана Вікторівна, фахівці відділів виконавчого комітету Олексіївської сільської ради соціального захисту населення, служби у справах дітей, центру надання соціальних послуг та поліцейський офіцер громади - Третьяков Сергій Васильович.
   Особливий фокус розмови був спрямований саме на сексуальне насильство, пов’язане з війною, тому що на сьогодні за даними Генеральної прокуратури України на території Харківської області вже зафіксовані випадки такого насильства, що були скоєні під час тимчасової окупації населених пунктів області. Цей злочин не має строку давності та підпадає під юрисдикцію Міжнародного кримінального суду. Постраждалі особи заслуговують на допомогу від держави, а злочинці – на справедливе покарання.
   Дякуємо пані Наталії Сухоруковій та ГО «Чистий Аркуш» за змістовну інформацію та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Для ознайомлення з ГО “Чистий Аркуш” та її діяльністю переходьте на сайт за посиланням https://clearpaperngo.org.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних