Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря (Товариство з обмеженою відповідальністю «АГРО-ЮА» (ТОВ «АГРО-ЮА»))

Дата: 20.03.2024 11:26
Кількість переглядів: 56

       Фото без опису

            Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: Товариство з обмеженою відповідальністю «АГРО-ЮА» (ТОВ «АГРО-ЮА»).

Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ:32779854

Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання:64113, Харківська область, Лозівський район, селище Троїцьке, вул. Центральна, буд. 7.

тел. (05748)-3-35-31,050 020 04 37 e-mail: agroua.tr@gmail.com

Місцезнаходженняоб’єкта/промисловогомайданчика:Промисловиймайданчик № 8 – зернове господарство ТОВ «АГРО-ЮА» знаходиться за адресою: Харківська область, Лозівський район, с.Єфремівка вул. Північна, 26.

Мета отримання дозволу на викиди:додержання вимог природоохоронного законодавства та надання права експлуатації об’єкту, з якого надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші при прийманні, зберіганні та відвантаженні зерна та отримання дозволу на викиди забруднюючих речовиндля існуючого об’єкту

Висновок з ОВД - на об’єкті відсутній, так як діяльність об’єкта не підпадає під дію Закону України від 23.05.2017 № 2959-VIII «Про оцінку впливу на довкілля»

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування):

Підприємство спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур. Загальна кількість джерел викидів забруднюючих речовин – 3, з них 2 – неорганізовані, 1- пересувне

На території даного проммайданчика здійснюється приймання, зберігання та відвантаження зерна.

На промисловому майданчику підприємства розташовані два зерносклади № 1 та № 2 в яких зберігаються зернові та технічні культури. Кількість зерна, що зберігається в зерноскладах впродовж року, становить 8 тис.т (по 4 тис.т на склад).

Зерно з полів надходить до зерноскладів вантажним автотранспортом. Всередині складів використовується електричний зерномет. При необхідності при вивантаженні зерна зі складів до автотранспорту при відвантаженні замовнику використовується трактор-навантажувач який приганяють з основного проммайданчика підприємства в с. Троїцьке.

Весь автотранспорт та спецтехніка підприємства зберігається на основному проммайданчику в с. Троїцьке.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: сумарний викид ЗР стаціонарними джерелами становить 1,6 т/рік, з них (т/рік): речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (пилзерновий) - 1,6. Потужність викидів від пересувного джерела становить 0,0185 т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання:

Відповідно до Наказу Міндовкілля №448 від 27.06.2023р. заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва на підприємстві не розроблялись Промисловий майданчик № 8 - зернове господарство ТОВ «АГРО-ЮА» відноситься до 3-ої групи об’єктів за ступенем впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря. Викиди ЗР відповідають вимогам Наказу № 309 від 27.06.2006р. та Наказу №177 від 10.05.2002р.

Перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання; дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів:

Відповідно до Наказу Міндовкілля №448 від 27.06.2023р. заходи щодо скороченнявикидів не розроблялися. Промисловий майданчик № 8 - зернове господарство ТОВ «АГРО-ЮА» відноситься до 3-ої групи об’єктів за ступенем впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря. Викиди ЗР відповідають вимогам Наказу № 309 від 27.06.2006р. та Наказу №177 від 10.05.2002р.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству.

Зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди надсилати на розгляд до Харківської обласної військової адміністраціївпродовж30 днів з дня опублікування даного повідомленняв друкованих засобах масової інформаціїна адресу: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64, телефон: (057)-705-0681; (057)-700-0412, електронна адреса: obladm@kharkivoda.gov.ua.

Додаток 1 Газета

Додаток 2 Лист-повідомлення

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних