Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Звіт старости Одрадівського старостинського округу про проведену роботу за 2023 рік

Дата: 17.01.2024 21:30
Кількість переглядів: 285

     З В І Т

ПРО  РОБОТУ СТАРОСТИ  ОДРАДІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО  ОКРУГУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОЛЕКСІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАРАСЕНКА ВОЛОДИМИРА МИКОЛАЙОВИЧА  ЗА 2023 РІК


Фото без опису

Фото без опису

  Керуючись Конституцією України, Законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів, Положенням про старосту та іншими нормативноправовими актами звітую про роботу старости Одрадівського старостинського округу у 2023 році.

 До Одрадівського старостинського округу входять села Одрадове, Максимівка, Шевченкове, Красиве, Рокитне в яких проживає 503 осіб та обліковується 325 дворів. В селі Одрадове працює Одрадівський ліцей , де навчається 36 дітей. При ліцеї функціонує дошкільний підрозділ, в якому навчаються 6 дітей. Також в селі є будинок культури, бібліотека та ФАП

  За посадою я є членом виконавчого комітету Олексіївської сільської ради, представляю інтереси жителів Одрадівського старостинського округу. Беру участь в усіх заходах, які проводяться сільською радою – засіданнях сесій, комісій, виконавчого комітету, організованих навчаннях.

  Згідно покладених на мене обов’язків у 2023 році: - зареєстровано/знято з реєстрації місця проживання 23 особи; - внесено зміни до погосподарського обліку в частині реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання громадян, видано 253 довідок різного характеру, видано 53 витягів з реєстру територіальної громади про місце реєстрації громадян, надано відповіді на нотаріальні запити, підготовлено характеристики на громадян, заповіти, довіреності.

  Прийом громадян здійснював за місцем роботи та виїздні прийоми громадян згідно затвердженого графіку. Брав участь в організації культурних заходів.

  Проводив облік військовозобов’язаних та призовників, а також облік воїнів АТО та учасників бойових дій. Здійснював оповіщення військовозобов’язаних згідно розпорядження начальника першого відділу Лозівського РТЦК та СП.

   Проводив облік пільгових категорій громадян, які проживають на території округу.

   На обслуговуванні центру надання соціальних послуг перебуває 23 осіб.

  На території округу функціонує 1 приватний магазин та згідно графіку - дві автолавки.

 Проведена велика робота по пошуку житла для внутрішньо переміщених осіб в приватному секторі. Всього з часу повномасштабного вторгнення на території округу проживало 62 ВПО. На даний час проживає 18 ВПО, які, по можливості,забезпечувалися усім необхідним. Постійно проводив роботу по доставці та видачі гуманітарної допомоги ВПО та вразливим категоріям населення .

 В ліцеї та будинку культури було організовано плетіння маскувальних сіток і виготовлення окопних свічок.

  У звітному періоді багато роботи зроблено з благоустрою - систематично проводилися дні благоустрою в яких приймали активну участь жителі сіл округу - висаджено 60 саджанців дерев, ліквідовано 5 сміттєзвалищ, організовано вивезення сміття, приведено до ладу територію скверу та кладовищ . Проводилися заходи по обкошуванні трави, чищенні території округу від чагарників, Постійно проводиться обслуговування вуличного освітлення . Здійснювали заготівлю паливної деревини для медзакладу , будинку культури та офісу старости .

 На завершення хочу подякувати голові Олексіївської сільської ради Анатолію Анатолійовичу Страхову, керівництву, депутатам за довіру, підтримку та співпрацю, жителям нашого старостинського округу за підтримку, довіру, допомогу та внесок в розвиток наших сіл. Бажаю всим скорішої ПЕРЕМОГИ та скорішого повернення до МИРНОГО життя .

Дякую за увагу!

Староста

 Одрадівського старостинського округу                              Володимир ТАРАСЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних