Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

До Дня працівників сільського господарства

Дата: 16.11.2023 20:34
Кількість переглядів: 101

 Фото без описуФото без опису

Щороку у третю неділю листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників сільського господарства, професійне свято людей, які годують усю країну.
  Напередодні професійного свята, сьогодні, в приміщенні Олексіївської сільської ради, відбулося урочисте привітання.

Фото без описуФото без опису
  З щирими словами привітань до працівників агропромислової сфери громади звернувся сільський голова Олексіївської сільської ради Анатолій Страхов. Він наголосив, що Україна – це першою чергою сільськогосподарська держава, адже так закладено нашими традиціями, "Хліб – усьому голова", він є символом святого. Робота на землі – це з одного боку - тяжка праця, а з іншого боку - висока честь і відповідальність, і сьогодні ми бачимо, що саме завдяки сільському господарству наша країна, та наша громада в тому числі має змогу прогодувати себе, надати фінансову й технічну підтримку, об’єктам соціальної сфери, сфери критичної інфраструктури та її мешканцям.
  Слова вдячності та шани висловили заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Руденко та старости старостинських округів.

Фото без описуФото без опису
  За вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, сумлінну та плідну працю, високі трудові досягнення, допомогу Збройним силам України та з нагоди Дня працівників сільського господарства України відзначені Грамотами наступні керівники сільськогосподарських підприємств: ОВЧАРЕНКО Андрій Олександрович – директор ТОВ «АГРО-ЮА»; ЛОБАС Сергій Вікторович – директор ТОВ А «Киселі»; ГРИНЬКО Олег Юрійович - директор ТОВ «-КВАДРО -»; ЧЕРНИШ Руслан Олександрович – заступник директора з виробництва СТОВ «Овена»; ПОЛОВИНКО Андрій Миколайович – генеральний директор СТОВ Агрофірма «УКРАЇНА НОВА»; УМРІХІН Юрій Миколайович – голова ФГ «Умріхіна Ю.М.»; БУСЯК Андрій Юрійович – комерційний директор ТОВ ВКФ «ТАІР»; ШЛЄЙНИКОВ Григорій Олексійович – голова ФГ «Людмила»; ЛІЛІТКО Андрій Вікторович – голова ФГ «Лілітко А.В.»; ГРУЩЕНКО Володимир Петрович – голова ФГ «Грущенка В.П.»; МЄНЯШЕВ Олексій Олександрович – голова ФГ «Алас»; КОБЕЛЄВ Роман Анатолійович – голова ФГ «Кобелєв Р.А.»

Фото без описуФото без опису
  Чудову концертну програму подарували всім присутнім на святковому заході творчі колективи: народно аматорський фольклорний колектив "Киселяночка", гурт "Одрадівські дівчата" та звукорежисер Верхньобишкинського будинку культури — Сергій Удод.

Фото без описуФото без описуФото без опису
 Тож хочеться ще раз привітати всіх з Днем працівників сільського господарства та побажати міцного здоров’я, радості. Хай щедра осінь обдарує своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними. Дякуємо вам за самовіддачу та звитяжну хліборобську працю!
      Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних