Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Відбулась робоча зустріч членів Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми

Дата: 16.11.2023 20:15
Кількість переглядів: 177

Фото без опису
15 листопада 2023 року відбулась робоча зустріч членів Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми. Робоча зустріч відбулась на передодні проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».
На зустрічі були присутні Рогатньова С.В. - заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів, голова координаційної ради, Жадько О.В.- керуюча справами (секретар) виконавчого комітету, заступник голови координаційної ради, Третьяков С.В. - поліцейський офіцер громади, Єршова Ю.В. - начальник Служби у справах дітей, Гуторова Є.А. – директор центру надання соціальних послуг, Новикова Н.П. начальник відділу надання соціальних послуг, представники відділу освіти та інші запрошені.
Під час зустрічі обговорили питання проведення спільних інформаційно-роз’яснювальних заходів, спрямованих на поширення інформації щодо ратифікації Україною 20.06.2022 року Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами, а також інформації про права, гарантії щодо захисту та психосоціальної підтримки, соціальні послуги, які надають суб’єкти різним категоріям осіб, порядок отримання цих послуг, відповідальність кривдників.
Стамбульська конвенція – це міжнародна угода Ради Європи. Документ з'явився 2011 року, наразі його підписали 47 країн, 36 (включно з Україною) - ратифікували. Україна підписала конвенцію ще у листопаді 2011 року, проте ратифікувала її тільки 20 червня 2022 року.
Також були обговорені питання проведення спільних заходів до щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».
❗Нагадуємо!
Якщо ви стали свідком домашнього насильства або ви самі постраждали НЕ МОВЧІТЬ!
Обов’язково телефонуйте:
Національна поліція України☎️ «102»;
Національна "гаряча лінія" із попередження домашнього насильства☎️ 0 800 500 335 (з мобільного або стаціонарного) або 116 123 (з мобільного).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних