Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Незабутній оздоровчий відпочинок дітей нашої громади!

Дата: 04.10.2023 13:47
Кількість переглядів: 111

  Наші діти – наше майбутнє! Що треба зробити, аби діти були здорові й щасливі? Звичайно, організувати якісний відпочинок.
   На запрошення сільського голови Юрія БЕЗРОДНОГО, в рамках підписаної угоди про співпрацю між нашими громадами, група у кількості 15 дітей Олексіївської громади з-поміж сімей військовослужбовців та патронатної родини, здійснила подорож до Китайгородської громади, що на Хмельниччині.
  Цьогоріч складно організувати оздоровлення та відпочинок дітей на території України, але у непростий для країни час, дякуючи нашим партнерам, вдається надати можливість дітям відпочити у комфортних умовах на теренах річки Дністер.
   Для дітей була організована насичена програма відпочинку. Відвідування історичних пам’яток, пізнавальні екскурсії, смачна та корисна їжа, дружні пікніки, невтомні аніматори, цікаві уроки, захоплюючий квест, неперевершеність архітектурних споруд, дозвілля в басейні, ігри - все це чекало на дітей протягом п'яти денних перебувань.
   Умови відпочинку та оздоровлення, які було створено, сприяли встановленню добрих стосунків серед дітей, вияву прихильності, відкритості, поваги. Приймаюча сторона покрила витрати на проживання, харчування, програму відпочинку.
  Батьки, вчителі, діти висловлюють подяку голові Китайгородської громади Юрію Безродному та його команді за неймовірний відпочинок, за теплу зустріч, відкриті серця, щедрість, за ваш титанічний та кропіткий труд для комфортного та безпечного перебування наших дітей в вашій громаді!
  Дякуємо всім, хто турбувався про дітей, за часточку душі, подаровану дітям, за ті позитивні емоції, які отримала малеча під час незабутніх днів перебування. Такі ініціативи дуже важливі під час військового конфлікту та надовго залишаться у приємних спогадах наших дітей!
  В рамках угоди про співпрацю між Олексіївською та Китайгородською громадами надалі планується, з травня 2024 року оздоровити всіх дітей шкільного віку, за згодою батьків.


  Окремо велика подяка керівникам сільгосппідприємств, які надали фінансову допомогу на придбання квитків та страхування дітей, а саме:

Андрію Миколайовичу Половинко керівнику СТОВ АФ "Україна нова",
Володимиру Петровичу Грущенко керівнику ФГ "Грущенка В.П.",
Сергію Вікторовичу Лобасу голові спостережної ради Агрофірми “Киселі”

  Дуже приємно, що серед нас живуть люди, готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.


                                                 <Будуємо майбутнє разом>

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних