Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Святковий захід до Дня людей похилого віку та Дня ветеранів!

Дата: 02.10.2023 22:05
Кількість переглядів: 80

   1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу суспільства до старших представників громади.

   У понеділок, 2 жовтня, з нагоди свята вшановано дорогих та поважних нам людей, голів первинних ветеранських організацій по Олексіївській сільській територіальній громаді. Це чудовий привід для активістів ветеранського руху нашої громади зібратися разом, поспілкуватися, додати у своє повсякдення позитивних емоцій. З вітальним словом до присутніх звернулися голова Олексіївської сільської ради Анатолій Страхов, заступник сільського голови з питань виконавчих органів Світлана Рогатньова, голова Первомайської громадської організації ветеранів України Харківської області Леонід Шваб. Кожному голові ветеранів були вручені подяки й подарунок до свята.
   Багато років ці люди на громадських засадах очолювали ветеранський рух наших сіл та селищ, переймались життям кожного ветерана Другої світової війни, за що їм велика подяка і шана!
  А музичні вітання від учасників вокального ансамблю «Садівниця», народного аматорського фольклорного колективу "Киселяночка", гурту "Одрадівські дівчата" допомогли створити справді святкову атмосферу для гостей

   Цей день – символ єдності поколінь, нагода сказати вам, шановні наші батьки, дорогі ветерани, теплі слова подяки за ваш внесок у розвиток нашого краю, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.
   Бажаємо вам добра і здоров’я, родинного затишку, любові й тепла ваших рідних! Довгих і щасливих вам років життя! Радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних