Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

У мешканців домоволодінь нашої громади є гарні результати у приватному сільськогому господарстві, завдяки підтримці організацій з якими ми співпрацюємо!

Дата: 27.09.2023 21:43
Кількість переглядів: 184

   Олексіївська сільська територіальна громада у 2022-2023 роки завдяки:
Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) у 2022 році в рамках підтримки сільськогосподарського виробництва для покращення наявності продуктів харчування та доступу до продовольства отримала 1000 наборів насіння овочевих культур для відкритого ґрунту, які були роздані мешканцям громади. У цьому році було отримано 1250 наборів насіння овочевих культур для відкритого ґрунту, які отримали мешканці громади;
проєкту #ГородинаUA, що реалізувала Асоціація “Ягідництво України” за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО 133 домогосподарства отримали насіння овочевих культур (морква Нантес, капуста білокачанна Харківська зимова, цибуля Франциско, буряк);

проєкту #КартопелькаUA, що реалізувало Агріко Україна за підтримки Програми USAID, в 2022 році 471 домогосподарство громади отримало галанську насіннєву картоплю загальною кількістю 10 тн;
в травні цього року завдяки Продовольчій та сільськогосподарській організації ООН (ФАО) FOOD and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) ми отримали 100 тн посівного матеріалу картоплі першої репродукції сортів Сорая, Гала та Балтік Роза, яку отримали 2006 домогосподарств громади.
  Також від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) FOOD and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) отримано 800 наборів кормів для утримання домашньої птиці та 248 наборів для утримання свиней, загальною кількістю 125 тн.
  Всеукраїнською асоціацією громад (ВАГ) в рамках проекту «Згуртовані громади» за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) здійснилась передача внутрішньо переміщеним особам 1500 пакетиків насіння овочевої групи від міжнародних насіннєвих компаній BAYER, Hazera, Enza Zaden, Rijk Zwaan та інших.
  Загальна сума отриманої насіннєвої продукції (насіння овочевих культур, насіннєва картопля) і комбікормів за два роки складає без вартості ветпрепаратів 7,5 млн.грн.
 Саме зараз благодійна організація «ВЕСТ СУППОРТ В УКРАЇНІ» спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочала реалізацію в нашій громаді програми підтримки здоров’я сільськогосподарських тварин, яких утримують сільські домогосподарства. Кожна відібрана для участі у програмі родина отримає ваучер на суму 5180 грн для придбання ветеринарних препаратів: антибіотиків, вітамінів, протипаразитарних та антисептичних засобів - у попередньо відібраних постачальників.
  Отримати вищезазначену допомогу можуть родини, що мешкають у сільській місцевості та утримують 30 та більше голів птиці і 5 голів іншої худоби та відповідають одній або декільком з наведених нижче умовам:
• переміщені домогосподарства, які все ще займаються утриманням худоби;
• приймаючі сім’ї;
• родини, що повернулись у власні домівки після переселення;
• родини із зниженим доходом через втрату/ відсутність годувальників чи інших працездатних членів родини;
• родини з пошкодженими будинками та/або втраченими активами;
• домогосподарства, які очолюються одним дорослим;
• багатодітні родини.
  Завданням керівництва громади на сьогодні є створення сприятливих умов для розвитку особистих селянських господарств, що вирішить проблему забезпечення населення продуктами харчування, вирішить проблему самозайтятості населення і дасть можливість підтримувати нашу армію.
  Робота над програмою сільської ради «Сади перемоги» триває. Все буде перемога! Слава Україні!

                                          <Будуємо майбутнє разом>

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних