Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

OБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Обладнання для господарської діяльності (насоси свердловинні OCEAN-100QJL 9м³/год, або еквівалент) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 06.07.2023 14:17
Кількість переглядів: 106

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ОЛЕКСІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЛОЗІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Обладнання для господарської діяльності (насоси свердловинні OCEAN-100QJL 9м³/год, або еквівалент) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Олексіївської сільської ради, 64122, Україна, Харківська область, село Олексіївка, вул. Центральна, 18, код ЄДРПОУ 44377675,  Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Обладнання для господарської діяльності (насоси свердловинні OCEAN-100QJL 9м³/год, або еквівалент), за кодом ДК 021:2015: 42120000-6 Насоси та компресори.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-07-05-003307-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 121800,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене діючими ринковими цінами, з урахуванням отриманої від потенційного постачальника комерційної пропозиції. До суми входить:  насоси свердловинні OCEAN-100QJL 9м³/год, або еквівалент 4 штуки, пакування, маркування, доставка укомплектованих насосів свердловинних OCEAN-100QJL 9м³/год, або еквівалент та їх розвантаження за адресою Харківська область, Лозівський район, село Олексіївка, вул. Центральна, 18. Ціна на товар, включає у себе всі види платежів, зборів та податків.

Розмір бюджетного призначення: 121 800,00 грн. (сто двадцять одна тисяча вісімсот грн. 00 коп.). Закупівля здійснюється за рахунок отриманих цільових коштів від АТ «Укргазвидобування» на відновлення роботи джерел водопостачання с.Єфремівка, с.Семенівка Олексіївської сільської ради Лозівського району Харківської області та затверджені рішенням XXХ сесії VIII скликання Олексіївської сільської ради №2827 від 16.06.2023 року.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: товар, що закуповується, повинен бути  в стандартному заводському виконанні; новим, що не перебував в експлуатації.

 

Насос свердловинний OCEAN-100QJL 9м³/год, або еквівалент

№ з/п

Найменування елементів

Технічні характеристики

1

Матеріали корпусу

чугун

2

Матеріали робочого колеса

чугун

3

Номінальний напір

67м

4

Номінальна продуктивність

10куб на год

5

Потужність

4кВт

6

Максимальний напір

119м

7

Максимальна продуктивність

21куб на год

8

Обертів на хвилину

2900

9

Діаметр насоса

100мм

10

Діаметр вихідного патрубка

2 дюйма внутрішня

11

Пуск

прямий

12

Обертання

проти годинникової стрілки

 

Термін доставки Товару- до 28 лип. 2023 року включно.

Закупівля даного виду товару здійснюється для відновлювальних робіт джерел водопостачання с.Семенівка, с.Єфремівка Олексіївської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних