Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Звіт старости Берецького старостинського округу про проведену роботу за 2022 рік

Дата: 07.02.2023 10:13
Кількість переглядів: 101

                                                          З В І Т

ПРО  РОБОТУ СТАРОСТИ  БЕРЕЦЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО  ОКРУГУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОЛЕКСІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЛЕБІДЬ ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА  ЗА 2022 РІК

     Я,  Лебідь Віталій Володимирович був призначений на посаду старости Берецького старостинського округу 01 грудня 2020 року. За час роботи на даній посаді у 2022 році мною була проведена така робота: 

  • Видано довідок – 178, в тому числі довідка про реєстрацію місця проживання 6
  • Зареєстрованих на території округу немає
  • Знято з реєстрації  у зв’язку зі смертю – 12 осіб
  • Проведено акти обстежень для призначення різних видів соціальної допомоги – 35
  • Підготовано пакети документів для реєстрації ВПО – 245
  • Виконано нотаріальних дій – 10
  • Брав участь в роботі  всіх засідань виконавчого комітету.
  • Був присутній на всіх сесіях сільської ради.
  • Також постійно ведеться робота з військового обліку на території округу. 

У зв’язку з початком російської агресії дуже збільшилось навантаження на працівників офісу старости. До нашого села почали прибувати внутрішньо переміщені особи, яких потрібно було розмістити, нагодувати, надати теплі речі, оформити статус ВПО. Нікому не було відмовлено. На моє прохання до мешканців села в наданні допомозі своїми закрутками та овочами, теплими речами, ковдрами, посудом більша кількість мешканців села відгукнулись, надали велику кількість продуктів, за що я їм дуже вдячний. Крім того, почались перебої з продуктами в місцевому магазині та ліками в аптеках. Разом із Золотухіною Людмилою Вікторівною було організовано доставлення продуктів та речей першої потреби до магазину. Завдяки допомозі фірми «ТАЇР», та її директора Кригіна Володимира Васильовича в селі через день роздавалось безкоштовне молоко від агрофірми «Киселі», директор Лобас Сергій  Вікторович. Фермерські господарства Кобелєва Романа Анатолійовича та ФГ «АЛАС» Мєняшева Олексія Олександровича надали для мешканців села борошно та олію. Підприємець Лебідь Світлана Віталіївна організувала покупку та доставлення ліків першої необхідності для мешканців всієї громади. Були завезені життєво необхідні  ліки для гіпертоніків, діабетиків, астматиків та людей з хворобами серця.  З середини березня почала надходити гуманітарна допомога від міжнародних організацій та гуманітарна допомога, яку організовував сільський голова Страхов Анатолій Анатолійович.  В загалі за рік на територію округу було доставлено і роздано більше ніж 28 тонн гуманітарної допомоги.

    Складались списки населення на отримання безкоштовної паливної деревини від держави,  і вже перша частина населення отримала цю паливну деревину, чекаємо на другу чергу із її постачання. Мною було організовано розвантаження деревини.

       За рік було обстежено та складено актів матеріально-побутових умов проживання 33 нужденним та вразливим домогосподарствам, як місцевим, так і ВПО на предмет надання матеріальної допомоги у вигляді дров.  Завдяки працівникам відділу благоустрою Олексіївської сільської ради всім заявникам була надана  допомога   у вигляді дров.

        Не зважаючи на важку ситуацію з паливом, на території села регулярно  проводилось обкошування узбіч доріг та місць загального користування. Силами працівників з благоустрою велась робота з наведення порядку на кладовищах та вулицях села. Протягом року підтримувалась у задовільному стані території Берецького ліцею, клубу, бібліотеки, ФАПу. За допомогою депутатів сільської ради Струкова Григорія Петровича, Кобелєва Романа Анатолійовича, та бригади відділу з благоустрою Олексіївської сільської ради, в центрі села Берека був встановлений спортивний майданчик замість аварійного дитячого.

    Традиційно хочеться подякувати нашим фермерам  Кобелєву Роману Анатолійовичу, Кобелєву Дмитру Анатолійовичу, Мєняшеву Олексію Олександровичу, М’ясникову Павлу Михайловичу, фірмі «ТАЇР», Панову Геннадію Вікторовичу та депутату сільської ради Струкову Григорію Петровичу за всебічну допомогу старості, яка надавалась протягом року.

 

Фото без опису

            

           

   

                                                                                        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних