Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Відновлено роботу центрів обслуговування платників податків

Дата: 21.12.2022 09:33
Кількість переглядів: 115

ДПС у Харківській області інформує

 

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України Указами Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 14 березня 2022 року № 133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», від 18 квітня 2022 року № 259/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», від 17 травня 2022 року № 341/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», від 12 серпня 2022 року № 573/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» та від 07 листопада 2022 року № 757/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» в Україні введено воєнний стан.

На сьогоднішній день 19 центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Харківській області при Державних податкових інспекціях поновили свою роботу в умовах дії правового режиму воєнного стану та задіяні у наданні адміністративних послуг.

Наразі платники податків можуть отримати наступний спектр послуг: адміністративні послуги та функції сервісного обслуговування платників податків незалежно від місця обліку платника податків (наказ ДПС України від 28.03.2022 № 173 «Про забезпечення безперебійної роботи територіальних органів ДПС» (зі змінами).

З метою збереження життя та здоров'я працівників ЦОПи Борівської, Вовчанської, Київської, Барвінківської, Великобурлуцької, Золочівської, Ізюмської та Куп’янської державних податкових інспекцій Головного управління ДПС у Харківській області не працюють та знаходяться в простої до закінчення дії обставин, які створюють загрозу життю та здоров'ю працівників.

 

Детальніше за посиланням:

https://kh.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/588843.html



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.