Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Обладнання для господарської діяльності (вібропрес БП-120 в комплекті, або еквівалент), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 28.11.2022 15:11
Кількість переглядів: 188

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ОЛЕКСІЇВСЬКИЙ - АГРОКОМУНГОСП" ОЛЕКСІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Обладнання для господарської діяльності (вібропрес БП-120 в комплекті, або еквівалент), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцеперебування та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальне підприємство «Олексіївський – Агрокомунгосп», 64122, Україна, Харківська область, с.Олексіївка, вул. Центральна, 18, код ЄДРПОУ 43391950,  Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.                                                                                .

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Обладнання для господарської діяльності (вібропрес БП-120 в комплекті, або еквівалент), за кодом ДК 021:2015:42990000-2 Машини спеціального призначення різні.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2022-11-25-015210-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 732 302,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене чинними ринковими цінами, з урахуванням отриманих від потенційних постачальників комерційних пропозицій.

Розмір бюджетного призначення: 732 302,00 грн (сімсот тридцять дві тисячі триста дві грн 00 коп.). Закупівля проводиться за рахунок перерозподілу коштів спеціального фонду Олексіївської сільської ради.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: товар, що закуповується, повинен бути  в стандартному заводському виконанні; новим, що не перебував в експлуатації; рік випуску, не раніше – 2021 р.;  у кількості - 1 комплект.

      Замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

Реалізація даного проєкту дозволить забезпечити покращення стану благоустрою населених пунктів громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.