Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Спрямування коштів по бджолосім'ям

Дата: 24.11.2021 09:41
Кількість переглядів: 354

Олексіївська сільська рада інформує, що Департаментом агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації (далі - Департамент) спрямовано на рахунки одержувачів кошти, передбачені для виплати державної дотації за наявні бджолосім’ї.

Згідно з даними листа Департаменту у поточному році по Харківській області суб’єктам господарювання усіх форм власності нараховано дотацій за наявні бджолосім’ї на суму 19,5 млн гривень.    Через обмеженість фінансування фактично надійшло до Департаменту від Міністерства аграрної політики та продовольства України (наказ від 05.11.2021 № 336 «Про затвердження розподілу бюджетних коштів, передбачених Мінагрополітики у державному бюджеті за програмою КПКВК 2801580 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» на 2021 рік, які спрямовуються для державної підтримки за напрямом «Спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім'ї») 10,7 млн гривень, або 54,66% від нарахованої суми (тобто в межах обсягу відкритих бюджетних асигнувань).

Ураховуючи вищезазначене Департаментом здійснено    розподіл коштів між   усіма суб’єктами господарювання прямопропорційно нарахованим сумам дотації, тобто кожен одержувач отримає суму дотації, що дорівнює 54,66% від зазначеної у Відомостях органів місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.