Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Спорт протягом життя

Дата: 19.11.2021 15:23
Кількість переглядів: 456

Протягом 18-19 листопада 2021 року Олексіївський  сільський голова Анатолій Страхов разом з начальником відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тетяною Кєбєдовою відвідали заклади загальної середньої освіти з метою вручення спортивного інвентарю, який було придбано за рахунок місцевого бюджету відповідно до поданих заявок від вчителів фізичної культури.

На жаль заявки від учителя фізичної культури Михайлівської гімназії не надійшло, але без уваги не залишився і цей заклад. Для нього було придбано: футбольні м’ячі, м’ячі для метання, бадмінтон з ракетками і волани, набір для настільного тенісу, шахи та шашки, скакалки.

Заявки всіх закладів загальної середньої освіти виконані на 100%. В достатній кількості були закуплені футбольні, баскетбольні, волейбольні м`ячі, набори для настільного тенісу, шашки, шахи, скакалки, бадмінтон, м`ячі для метання.

Під час вручення спортивного спорядження Анатолій Анатолійович наголосив на важливості розвитку фізичної культури та спорту, пропаганді здорового способу життя та побажав молодим спортсменам завзяття, нових перемог та досягнень.

В ході зустрічей та спілкування з керівниками закладів освіти були отримані заявки на оновлення, модернізацію, придбання обладнання та інвентарю для харчоблоків і їдалень.

Керівництво Олексіївської громади зобов’язалось задовольнити отримані заявки в найкоротші терміни та забезпечити всім необхідним.

Обіцянки надані,   час пішов,   результати побачимо.

=Будуємо майбутнє разом!=Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних