Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов представив працівникам сільської ради новопризначеного поліцейського офіцера Олексіївської сільської територіальної громади

Дата: 04.10.2021 13:01
Кількість переглядів: 478

4 жовтня 2021 року Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов представив працівникам сільської ради новопризначеного поліцейського офіцера Олексіївської сільської територіальної громади ВП №1 Лозівського РВП ГУНП в Харківській області, старшого лейтенанта поліції Владислава Бігуна.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. 

Задля  повноцінного виконання офіцером покладених на нього завдань Олексіївська сільська рада профінансувала придбання службового автомобіля, спецодягу та облаштування поліцейської станції, яка знаходитиметься в селищі Слобідське. Сам же поліцейський офіцер, пройшов 3 етапи відбору: екзамен по нормативно-правовій базі, співбесіду та поліграф. Після відбору пройшов навчання по спеціальному підготовчому курсу, який розробили українські та міжнародні експерти з правоохоронної діяльності. До курсу входить: тактична підготовка з елементами моделювання ситуації, методи контраварійного кермування, розвиток навичок проактивної діяльності, сучасні інструменти та методи взаємодії поліції та громади та багато іншого. 

        Під час представлення Анатолій Страхов наголосив, що поліцейський офіцер громади - це дуже важка та відповідальна справа. Також Олексіївський сільський голова акцентував увагу на тому, що поліцейський офіцер буде повноправним представником нашої громади та звітуватиме він не тільки перед керівництвом ВП №1 Лозівського РВП ГУНП в Харківській області, але й перед самою громадою. Олексіївська сільська територіальна громада є першою в Лозівському районі, в якій буде працювати поліцейський офіцер громади.  

Владислав Бігун вже найближчими днями приступить до виконання своїх обов’язків.

Звертатися до офіцера громади за тел: 066-575-17-93 Бігун Владислав Петрович.

 

=Будуємо майбутнє разом=Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних