Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Фінальна гра першості Лозівського району

Дата: 14.09.2021 18:53
Кількість переглядів: 208

12 вересня 2021 року клуб «Колос» с.Троїцьке Олексіївської сільської ради провів, напевне, центральний матч першості Лозівського району.

Нашим суперником були «Жовтневі зорі» с.Роздолля. Ця команда є незмінним  переможцем першості району останніх років, має надпотужний склад гравців. Команда дуже сильна, кваліфікована та амбітна. Перед нашою командою також стоять тільки найвищі завдання. Численні уболівальники, які зібралися на стадіоні Троїцького ліцею стали свідками безкомпромісної боротьби,  гравці не жаліли, а ні себе, а ні суперників, на полі неодноразово з’являвся лікар. Ціною поєдинку було «золото» чемпіонату. Гра проходила на зустрічних курсах, ініціатива переходила від однієї команди до іншої, «Колос» двічі вів у рахунку 1-0 та 2-1. Але уже в компенсований до першого тайму час, якась неймовірна втрата концентрації на хвилину коштувала нашій команді двох пропущених мячів. У другому таймі наші хлопці доклали всіх зусиль аби відігратись, пішли на фінальний штурм, але рахунок так і залишився незмінним, поразка з рахунком 2-3. За нашу команду голи забивали Олексій Волобуєв та Роман Котляренко.

Після чотирнадцяти турів наша команда посідає другу сходинку в турнірній таблиці. Наступний матч «Колос» проведе на виїзді, 19 вересня с.Закутнівка  нашим суперником буде місцевий «Агрогенерейшен», який на теперішній час займає 3-тє місце. На наших хлопців очікує непростий поєдинок.

 

Запрошуємо всіх шанувальників футболу підтримати нашу команду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.