Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Футбольний клуб «Колос» с-ща Троїцьке провів черговий матч в першості Лозівського району

Дата: 22.06.2021 12:00
Кількість переглядів: 287

20 червня 2021 року футбольний клуб «Колос» с-ща Троїцьке провів черговий матч в першості Лозівського району. Нашими суперниками була команда «Жовті зорі» с.Роздолля. Ця команда є незмінним  переможцем першості району останніх років, має в своєму складі більше десяти гравців, які виступають на обласному рівні та в аматорській першості України. Команда дуже сильна, кваліфікована та амбітна. Перед нашою командою також стоять тільки найвищі завдання. На численних уболівальників, які зібралися на стадіоні,  очікувало свято футболу. І воно відбулося, майже. Дванадцятим гравцем у складі господарів виявилася суддівська бригада, малокваліфіковане та заангажоване суддівство залишило гіркий присмак. Це не виправдовує нашу команду, але… Сама ж гра виявилася бойовою, на зустрічних курсах, ініціатива переходила від однієї команди до іншої, гравці не прибирали ноги. Не дивлячись на «околофутбольні» маневри наші хлопці проявили характер та, особливо у другому таймі, домінували на футбольному полі. Підсумковий рахунок 4-3 на користь господарів. За нашу команду голи забивали Олег Кононихін (двічі) та Андрій Теряєв.

Наступний матч наша команда проведе вдома, 27 червня о 10 годині на стадіоні Троїцького ліцею будемо приймати «Агрогенерейшен» с.Закутнівка.

 

Запрошуємо всіх шанувальників футболу підтримати нашу команду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.