Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Олексіївська сільська рада привітала працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з професійним святом

Дата: 22.03.2021 17:20
Кількість переглядів: 767

 

Олексіївська сільська рада привітала працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з професійним святом

22 березня 2021 року Олексіївська сільська рада урочисто привітала працівників відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту, відділу благоустрою та комунального підприємства «Олексіївський-Агрокомунгосп» з нагоди професійного свята Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Кращі працівники зазначених структур були відзначені Подяками Олексіївської сільської ради, а завідувач відділу благоустрою Дмитро Скиба нагороджений Почесною Грамотою Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації.

Вітаючи з професійним святом, сільський голова Анатолій Страхов наголосив, що сфера житлово-комунальних та побутових послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу. Це – тепло, вода і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, скверів, дворів, прибудинкових територій. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття і, як наслідок, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою. Також сільський голова висловив всім щиру вдячність за наполегливу працю та побажав їм міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, наснаги, душевного тепла, професійних успіхів і нових трудових здобутків, здійснення всіх життєвих планів і сподівань, миру й злагоди! 

З нагоди професійного свята буде здійснено преміювання всіх працівників у цієї сфері діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.