Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Прес-тур «Досвід реформ на Харківщині» в Олексіївській сільській територіальній громаді

Дата: 19.03.2021 11:51
Кількість переглядів: 939

Прес-тур «Досвід реформ на Харківщині» в Олексіївській сільській територіальній громаді

            18 березня 2021 року учасники прес-туру «Досвід реформ на Харківщині»: з Буська, Львова, Краснопілля, Великої Писарівки, Київа, Тернопілля, Полтави, Ромен, Чутова, Луцька, Рубіжного, Кам`янського, Великої Лепетихі прибули для ознайомлення з роботою Олексіївської сільської територіальної громади.

Представників дев`яти регіонів дуже вразила робота Верхньобишкинського старостинського округу, на території якого вже вісім раз за три роки було проведено фестиваль всестороннього розвитку особистості «Коло лісу». З роботою фестивалю журналістів ознайомив один із організаторів Стас Сурженко. Деякі представники преси виявили бажання найближчим часом прийняти участь у цьому фестивалі.

            Голова сільськогосподарського кооперативу «Екофорт» Богдан Гвиздало представив презентацію роботи кооперативу, який розпочав свою роботу на території Верхньобишкинського старостинського округу на початку минулого року. На сьогодні СК «Екофорт» приймає участь у Польському грантовому проєкті з переробки ягідної продукції.

            Також сільський голова Анатолій Страхов на місті ознайомив учасників прес-туру «Досвід реформ на Харківщині» з соціальними послугами найвіддаленішого Михайлівського старостинського округу. Саме в цей день виконував свій рейс з пасажироперевезень соціальний автобус, у адміністративному приміщенні Офісу старости надавав послуги згідно графіку соціальний перукар. Анатолій Страхов відзначив, що всі ці послуги надаються мешканцям громади безкоштовно.

            Так співпало, що саме в цей день в амбулаторії села Михайлівка працювала бригада лікарів КНП «Центральна районна лікарня». Згідно Програми підтримки роботи вторинної ланки медицини КНП «Центральної районної лікарні» Олексіївською сільською радою було виділено кошти (120 тис) на проведення таких оглядів на базі всіх медичних закладів громади.

            При підведенні підсумків цього заходу експерт Центру розвитку місцевого самоврядування, головний консультант Національного інституту стратегічних досліджень Віктор Нестеренко подякував Анатолія Страхова за величезну роботу, яка проведена за такий короткий час в Олексіївській сільській територіальній громаді та відмітив, що громада по рейтинговим показникам визначена однією з найбільш соціальновідповідальних на території Харківщини.  

=Будуємо майбутнє разом=Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних