Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 12.02.2021 15:01
Кількість переглядів: 354

Урочисті заходи

з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

12 лютого 2021 року Олексіївська територіальна громада вшанувала воїнів-інтернаціоналістів, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Учасники бойових дій сільської громади за участю заступників сільського голови та старост старостинських округів сільської ради вшанували загиблих воїнів з покладанням квітів та корзин до пам’ятних знаків загиблим воїнам-інтернаціоналістам.

Також для мешканців Олексіївської громади, які брали участь у бойових діях на територіях інших держав, був підготовлений концерт, який відбувся у Верхньобишкинському сільському будинку культури. В урочистих заходах взяли участь Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов, перший заступник Тетяна Руденко, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Рогатньова, які побажали воїнам-інтернаціоналістам міцного здоров’я, довгих років життя, благополуччя та активної життєвої позиції.

Учасники заходу мали змогу поспілкуватися, згадати трагічні події тих років та закликали пам’ятати усіх загиблих та вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх воїнів, які загинули на території інших держав.

До цієї пам’ятної дати 22 учасникам бойових дій, які мешкають на території Олексіївськіої громади, вручено Сертифікати на виплату щорічної грошової допомоги в розмірі 1000 грн відповідно до Програми соціального захисту населення Олексіївської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.