Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

УВАГА! Важлива інформація!

Дата: 24.12.2020 13:10
Кількість переглядів: 558

УВАГА!

Важлива  інформація!

Шановні мешканці Олексіївської громади!

Олексіївська сільська рада Лозівського району Харківської області повідомляє, що з виходом на рейс 22 грудня 2020 року Соціального автобуса по території Олексіївської громади, не повинно припинятися перевезення пільгових категорій громадян по безоплатним талонам, адже дія Договору між Первомайською районною державною адміністрацією та ТОВ «Авто-ОВІ» продовжується.

Олексіївська сільська рада своєчасно компенсує пільговий проїзд мешканців громади відповідно до наданих листів від Управління соціального захисту населення Первомайської райдержадміністрації щодо надання субвенції на безоплатне перевезення деяких категорій громадян автомобільним транспортом приміського сполучення, згідно зі звітами ТОВ «Авто-ОВІ» по перевезенню пільгових категорій по безоплатним талонам.

Станом на 24 грудня 2020 року субвенція вже перерахована в сумі 150408 грн (сто п’ятдесят тисяч чотириста вісім грн).

В кожному старостинському окрузі та в с.Олексіївка продовжується видача талонів на безоплатний проїзд мешканцям пільгових категорій.

В бюджеті Олексіївської сільської ради на 2021 рік відповідно до ст.91 Бюджетного кодексу України передбачається компенсаційна виплата за безоплатне перевезення деяких категорій громадян автомобільним транспортом приміського сполучення в сумі 287600 грн (двісті вісімдесят сім тисяч шістсот грн).

У зв’язку з тим, що керівництво ТОВ «Авто-ОВІ» не виконує свої договірни забов’язання, а саме перевезення мешканців громади пільгових категорій здійснюється за кошти самих громадян, Олексіївська сільська рада розглядає питання щодо проведення у 2021 році конкурсу на автоперевізника по перевезенню населення на території, яка підпорядкована Олексіївській сільській раді Лозівського району Харківської області та розпочато переговорний процес з Первомайською міською радою щодо організації у 2021 році маршрутних перевезень між с.Олексіївка та м.Первомайський.

=Переживемо тимчасові трудності та незручності  разом!=

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.