Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Вітаємо з 90-річчам Ювіляра!

Дата: 03.08.2020 11:28
Кількість переглядів: 350

          1 серпня 2020 року  в Олексіївській ОТГ вітали з  90-річним ювілеєм  Калашник Мотрону Домікіївну, мешканку  с. Киселі    Киселівського  старостинського округу.

                До вітань великої родини ювіляра приєднались в цей день численні гості, Мотрону Домікіївну вітали Олексіївський сільський голова – Анатолій Страхов, заступник голови Первомайської райдержадміністрації Тетяна Руденко, начальник відділу у справах   дітей, сім'ї та з питань соціального захисту населення Олексіївської сільської ради – Світлана Рогатньова,  в.о. старости Киселівського старостинського округу Наталя  Кіпоть, директор терцентру Первомайської районної ради  Юрій Гнатенко, побажали  міцного здоров’я, бадьорості духу та довголіття,  завжди    бути в колі   рідних та близьких.  

 

             З нагоди ювілейного Дня народження 90-річчя, голова Олексіївської  ОТГ вручив  ювіляру Сертифікат на 3000 грн. та  ювілейну медаль з посвідченням «Гордість Олексіївської об’єднаної територіальної громади», відповідно до Програми соціального захисту населення Олексіївської сільської ради Первомайського району Харківської області на 2020-2023 роки.

    

        Свій ювілей Мотрона Домікіївна  зустрічала  бадьорою і в гарному настрої, а головне в колі великої родини, самих найрідніших – дітей, внуків, правнуків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.