Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Зустріч голови ХОДА з головами ОТГ.

Дата: 27.11.2019 15:13
Кількість переглядів: 655

27 листопада відбулась зустріч голови ХОДА з керівниками 19-ти об’єднаних територіальних громад Харківщини.

Голова Олексіївської сільської об'єднаної територіальної громади — Страхов Анатолій Анатолійович взяв участь у зустрічі.

На початку зустрічі голова ХОДА — Олексій Кучер відзначив, що наразі за показниками об’єднання громад Харківська область пасе задніх в Україні. На рівні з нашим регіоном - ситуація в Луганській, Донецькій та Закарпатській областях. Голова ХОДА сказав, що знає про проблеми в комунікації регіональної влади та керівництва ОТГ. Відповідна інформація надходить з районів та від підлеглих.

Під час зустрічі керівники об’єднаних територіальних громад порушили різнопланові питання – від стану доріг до надходження до бюджетів громад державних субвенцій.

Голови Олексіївської та Мереф’янської ОТГ розповіли про проблеми з внесенням змін до Перспективного плану формування територій громад та передачею громадам об’єктів соцсфери, БТІ, архівів тощо.

По всіх порушених питаннях голова ХОДА дав доручення оперативно відреагувати всім відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації та профільним заступникам. Олексій Кучер повідомив, що подібні зустрічі з головами громад стануть постійними. Крім того, голова Харківської ОДА запропонував керівникам ОТГ створити спільний чат з представниками облдержадміністрації – для оперативного розв'язання проблем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.