Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

👮‍♂️🚨 Урочисте відкриття Поліцейської станції в Олексіївській громаді!

Дата: 25.07.2024 22:35
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

В березні 2021 році Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов підписав ✍️ Меморандум про співпрацю та партнерство між ГУ Національної поліції в Харківській області та Олексіївською сільською територіальною громадою. Ця співпраця стала початком організації та відкриттю надалі на території громади станції Поліцейського офіцера громади.

Ще восени минулого року було виділене приміщення для майбутньої станції, в якому на теперішній час зроблено власними силами КП «Олексіївський — Агрокомунгосп» ремонт внутрішніх приміщень і покрівлі будівлі (відповідності до норм та законодавства України), облаштовано необхідними меблями й інвентарем. Також за кошти місцевого бюджету було закуплено службовий 🚓 автомобіль Renault Duster, який буде використовуватися Поліцейським офіцером Олексіївської сільської територіальної громади для виконання своїх посадових обов’язків.

Зараз на території громади працюють два поліцейських офіцери громади: Третьяков Сергій Васильович, та від недавно до нас повернувся Бігун Владислав Петрович, який теж забезпечений службовим автомобілем й найближчим часом, для комфортних умов роботи якого, планується відкриття другої Поліцейської станції в с. Берека.

⚡🗝️ Сьогодні відбулося офіційне відкриття поліцейської станції в с-щі Слобідське, де буде робоче місце майора поліції Сергія Васильовича Третьякова, та Передача ключів від 🚔 спецавтомобіля очільником громади Анатолієм Страховим.

Фото без опису

🇺🇦 На відкриття станції завітали керівництво та представники громади,начальник сектору взаємодії з громадами ГУНП Харківської області підполковник поліції Олександр Сурмач, старший інспектор з особливих доручень Сектору взаємодії з громадами ГУНП Харківської області Ілля Ращупкін та інспектор Сектору взаємодії з громадами ГУНП Харківської області Борис Мотінов.

💬 Присутні обговорили концепцію реалізації Програми, механізм роботи поліцейських офіцерів громади, шляхи розв’язання проблемних питань, які можуть виникнути виходячи з досвіду інших громад, а також подальшу співпрацю та перспективи розвитку.

👏 Це знаменна подія для всієї Олексіївської громади, адже це зближує поліцію та мешканців населених пунктів громади: люди зможуть отримувати допомогу та консультації правоохоронців безпосередньо у своєму населеному пункті, сприяє кращому розумінню потреб громади та більш оперативному реагуванню на проблеми.

А ще відкриття такої станції підвищує рівень безпеки: завдяки постійній присутності поліцейського офіцера громади зростає рівень правопорядку, адже злочинці знають, що їм буде складно залишитися непоміченими. Сприяє превенції злочинів: поліцейський офіцер громади буде проводити профілактичні заходи, роз'яснювальну роботу з населенням, що допоможе запобігти злочинам та правопорушенням.

👮Бажаємо Поліцейському офіцеру громади, Третьякову Сергію Васильовичу, успіхів та натхнення на новому робочому місці! Сподіваємося, що поява Поліцейської станції громади матиме значний позитивний вплив на стан правопорядку на території населених пунктів Олексіївської громади

📍Адреса для звернень до Поліцейського офіцера громади:
с-ще Слобідське, вул. Зелена, 2

📱 тел. (099)-777-88-15

📆 ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН:
Вівторок з 14:00 до 16:00
П'ятниця з 10:00 до 12:00

Спільно робимо все, щоб забезпечити правопорядок на території громади! 💪

                                                   <Будуємо майбутнє разом>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних