Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

Спілкування керівництва громади з молоддю ГО "Коло Лісу"

Дата: 11.06.2024 18:55
Кількість переглядів: 38

Фото без описуФото без опису

👥10 червня 2024 року, на запрошення ГО «Коло Лісу», з робочим візитом голова громади Анатолій Страхов разом з заступницею сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світланою Рогатньовою, директором комунального закладу освіти «Берецький ліцей Олексіївської сільської ради» Романом Кривенком, відвідали молодіжний «КОЛО ТАБІР».

ℹ️ Для інформації: згідно підписаного Меморандуму про співпрацю між Олексіївською СТГ та Центром розвитку та дитячого відпочинку «Коло Лісу», відповідно проєкту “Соціальне відновлення у прифронтових і деокупованих громадах”, діти нашої громади мають можливість на безоплатній основі відпочити у таборі дитячого простору ГО «Коло Лісу» Головною метою проєкту є відновлення соціальних зв’язків, культурний розвиток, посилення громадянської свідомості серед молоді.

💬 0️⃣3️⃣ червня відкрито молодіжний табір «Коло Лісу», перша група молоді з нашої громади вже розпочала відпочинок, він триватиме 10 днів. Представники організації заходу зробили насичений графік, в якому є різноманіття тем інфраструктурного, соціального та сенсового відновлення; лекції;дискусії; майстер-класи. Серед розпорядку дня, приділили декілька годин для бесіди з керівництвом громади. Основною темою плідної розмови стало дозвілля, навчання та подальше працевлаштування молоді. Наша громада зацікавлена в пошуку талановитої молоді та готова надати можливість здобути спеціальність, роботу та житло. Також всебічно підтримувати молодь громади при організації та запровадженню на території нашого осередку бізнесу.Також всебічно підтримувати молодь громади при організації та запровадженню на території нашого осередку бізнесу.

Фото без описуФото без опису
Спілкування пройшло в теплій, дружній атмосфері

💙💛Дякуємо нашим партнерам за неймовірні незабутні дитячі враження та висловлюємо найтепліші слова подяки за підтримку та частинку вашої душі, подаровану нашому підростаючому поколінн
ю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних