Олексіївська сільська територіальна громада

Харківська область, Лозівський район

🎖️Ордена «ЗА МУЖНІСТЬ» III ступеня (посмертно) передали родинам Захисників

Дата: 15.04.2024 20:48
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Скільки їх, полеглих Захисників, залишають свої життя на наших багатих хлібних полях, випалених вщент вбивцями московитами. Герої своїми грудьми прикривають українську землю, захищаючи рідний дім, сімʼю, нас…

Йдуть у засвіти найкращі життя… Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією. Героїчною пам’яттю і вічним болем…

Сьогодні, 15 квітня, у приміщенні Олексіївської сільської ради, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського посмертно нагороджено орденами «За мужність» III ступеня військовослужбовців з Олексіївської сільської територіальної громади, а саме:

◼️ ПАНОВА Олега Володимировича (12.09.1973 – 07.09.2022), уродженець с. Берека Олексіївської сільської територіальної громади. Старший лейтенант, командир аеромобільно-десантного взводу, кадровий військовий. 7 вересня 2022 р. отримав поранення, несумісні з життям, в населеному пункті Богородичне на Донеччині.

◼️ РАФАЛЬСЬКОГО Валерія Анатолійовича (20.06.1973 – 18.03.2023), мешканець с. Олексіївка Олексіївської сільської територіальної громади. Солдат, старший навідник гранатометного відділення протитанкового взводу механізованого батальйону.
Загинув 18 березня 2023 р. у населеному пункті Часів Яр Бахмутського району Донецької області.

◼️ КОБИЛЯКОВА Руслана Анатолійовича (23.02.1977 – 22.07.2023), мешканець с-ща Троїцьке Олексіївської сільської територіальної громади. Розвідник-оператор розвідувальної роти.
Загинув 22 липня 2023 р. поблизу населеного пункту Приютне Запорізької області.

Нагороди родинам загиблих вручили Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов та начальник першого відділу Лозівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Олександр Чепурний.

Фото без описуФото без описуФото без опису
Ці ордена не повернуть до життя мужніх, хоробрих та добрих воїнів, та нехай хоча б будуть ще однією згадкою про великі серця Героїв, про їх неймовірну відвагу, про велику любов до Батьківщини!

Низький уклін родинам, вічна пам’ять і шана Героям України!🇺🇦

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних